Колеги искам да ви питам нещо купих си Alfa 147 1,6 Twin Spark Progression 105 кончета 2006 година та като я разглеждах по така на таблото ми показва кога трябва да сменям маслото на двигателя и показва че след 10000км трябва да се смени и да се отиде на сервиз та може ли да си сменям маслото сам и да ли автоматично ще се променят километрите на таблото за следващото сменяване на масло?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Смяна на масло 147 ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mariyan88 Покажи съобщениеКолеги искам да ви питам нещо купих си Alfa 147 1,6 Twin Spark Progression 105 кончета 2006 година та като я разглеждах по така на таблото ми показва кога трябва да сменям маслото на двигателя и показва че след 10000км трябва да се смени и да се отиде на сервиз та може ли да си сменям маслото сам и да ли автоматично ще се променят километрите на таблото за следващото сменяване на масло?Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеАко съобщиш на компютъра че си го сменил ще се промени.Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 2001
Alfa Romeo 159, 1,9 JTDM 2007
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеАко съобщиш на компютъра че си го сменил ще се промени.
0км и незнам как да си направя километрите да почнат да текьт ако някои знае как се прави нека каже аз пробвах нещо с клучь така пишеше в книшката но не стана.Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 2001
Alfa Romeo 159, 1,9 JTDM 2007
Comment
-
Първоначално публикувано от mariyan88 Покажи съобщениеето че си смених маслото и сега на компютърчето седи
0км и незнам как да си направя километрите да почнат да текьт ако някои знае как се прави нека каже аз пробвах нещо с клучь така пишеше в книшката но не стана.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеСамо с диагностична апаратура колега.
Comment
Comment